Prezi Spreekbeurt

spreekbeurt met preziHallo daar! Jij maakt jouw spreekbeurt toch zeker niet nog steeds met PowerPoint!? Grapje, dat kan natuurlijk nog steeds. Sterker nog, er zijn veel voordelen aan PowerPoint! Maar de nieuwste manier van presenteren is toch wel Prezi. Dit is een online programma dat je kunt gebruiken voor coole spreekbeurten. Veel kinderen gingen je al vooraf! Wil jij zien wie zoal? Kijk dan hier onder! En vergeet niet verder te lezen (tot aan beneden voor een handige video ook!) voor tips om zelf ook een Prezi spreekbeurt te maken!

 

Tips voor een Prezi Spreekbeurt

  1. Zoek eerst uit of jullie een beamer of smartboard hebben julliw klaslokaal. Is dat er niet, dan wordt het helaas moeilijk!
  2. Vraag aan jouw juf of meester of het goed dat je de spreekbeurt in Prezi doet.Geen probleem? Doen dan je best en ga voor de maximale score (10)!
  3. Ben jij van plan om een video (filmpje) of geluidsfragment (bijvoorbeeld een liedje) af te spelen? Controleer dan eerst of de speakers/boxen het doen!
  4. Je hebt hier ook handige draadloze apparaten voor om door je prezi presentatie heen te klikken. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen dus!
  5. Wil je meer lezen over een Prezi presentatie? Kijk eens eens op deze website, waar je verschillende handige boeken voor Prezi kunt vinden… zeker de moeite waard om eens te kijken! En nee, ze zijn niet alleen voor volwassenen.. zitten er ook bij die bedoeld zijn voor kinderen!

 

Hulp bij Prezi spreekbeurt

Is het een beetje gelukt? Nee? Zie het filmpje hier onder dan voor meer hulp. Een Prezi spreekbeurt maken zal dan hopelijk een stuk makkelijk voor je worden.

 

Handige links:

 

Heeft deze pagina je een beetje geholpen? Als je daar ja op kunt antwoorden, laat het ons dan weten… en jouw vrienden en vriendinnen ook!

 

2 gedachten over “Prezi Spreekbeurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.